CEBLOK TALAK

CEBLOK TALAK
(SILVI NUMAY)

*
KOYO UDAN DERES ING MONGSO KETIGO
KOYO KEBANTING GEDE OMBAK SAMUDRO
NALIKANE CEBLOK TALAKMU MRING AKU
ROSO RASANE REMUK ATIKU…

BULAN GEDE ING LANGIT NGAYOGJOKARTO
LINTANG LINTANG PATHING GEBRYAR ING NETRO
NANGING KABEH TETEP ORA BISO
NGGANTENI YEN SLIRAMU ONO SANDINGKU

**
LUNTURE ROSO NING ATI
NGRUNTUHNE TRESNO KANG SUCI
MUNGKASI BEBRAYAN SING SUWE KETALI
PARANG TRITIS SING NYEKSENI
NALIKO NEMENI JANJI
ROSO TRESNOMU LAN TRESNOKU NYAWIJI
PUNGKASANE SING TAK TOMPO AMUNG ROSO KUCIWO
WES TUTOKNO LAKONMU TANPO AKU

*,**,**
WES TERUSNO URIPMU TANPO TRESNOKU…